Wednesday, November 12, 2014

SYMA BEAUTY SKINCARE MURAH


Syma Beauty Skincare (SBS) MURAH !!!!
RM66 (sm)
rm72 (ss)

Masalah kulit berjerawat dan kusam? 
Berminyak dan tak berseri?

Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal mahal untuk membeli alatan kosmetik?
jom jadi cantik dengan syma beauty. 

Lihatlah hasilnya, muka berbintik, akibat jerawat, jeragat dan sbgainya semua kami padam dan gantikan anda dengan kulit wajah putih glowing hanya dengan Syma Beauty Skincare



Ni lah Syma, Pengasas SYMA BEAUTY SKINCARE

Syma juga mengalami masalah kulit yg serius, jerawat dan parut serta kulit yg terlalu sensitif
Alhamdulillah, setelah 5 bulan syma mencuba sendiri produknya sebelum dipasarkan, hasilnya ........sungguh menakjubkan, ALHAMDULILLAH

pengasas kita ni consume symabeauty skincare selama 5bulan dan sekarang kulit die cantik ya amat tau .. 

sape2 yg mempunyai masalah jerawat , jeragat , kulit berminyak , tona tak sekata , parut jom tukar skincare uoll sekarang kpd symabeauty skincare



Apa yang ada dalam set skincare ni???
Syma Beauty Soap
Syma Day Cream 
Syma Night Cream


[ SYIMA BEAUTY SOAP]


Syma Beauty Soap dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit wajah secara semulajadi. 

Ia bertindak 
~ meneutralkan ph kulit
~ mengatasi masalah kulit berminyak
~ memberi  kesegaran kulit wajah
~ menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain
~ membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing). 
~ melembapkan kulit 
~ tidak akan menghakis permukaan kulit
~ kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburn.


[SYIMA DAY CREAM]


Syma Day Cream mengandungi 
~ minyak argan
~ serbuk mutiara
~ dan lain-lain 

Fungsi Day Cream
~ mampu menghilangkan kekusaman muka
~ mencerah dengan sekata
~ melicinkan permukaan kulit
~ bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
~ diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
~ bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata.

Cara penggunaan : 
Sapukan pada keseluruhan wajah dengan sekata. 
Hanya sedikit penggunaan mampu menyamarkan noda-noda pada kulit wajah. 
Gunakan krim ini selepas mencuci muka. 
Amalkan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.


[SYIMA NIGHT CREAM]


Syma Night Cream ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, pengelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. 

bahan-bahan natural syma night cream :
~ pati aloevera
~ pati mulberry
~ bahan-bahan mineral

fungsi syma night cream :
~ membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur
~ sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka
~ menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat
~ menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
~ memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas
~ kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan.


TENGOK TESTIMONI PENGGUNA















Last sekali kita tunjuk bukti SBS ni ada kelulusan KKM ye..
 

Seperti tertera pada gambar di atas, Syma Beauty Skincare telahpun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses pembuatan Syma Beauty Skincare dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.

Bagi sesiapa yang masih ragu-ragu boleh semak sendiri di :- http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

Then, pilih : Product Type ; Cosmetic Only

Lepas tu, pilih : Registration Holder/Notification Holder. Key in kan nama syarikat SYIMA GLOBAL ENTERPRISE

Result yang akan keluar adalah seperti :-

Syma Beauty Facial Cleanser : NOT140905186K
Syma Day Cream : NOT149095187K
Syma Night Cream : NOT140905188K


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU

SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESA


BERMINAT??
  • HARGA  : RM60
  • ORDER: PM INBOX ATAU SMS/WHATSAPP : 0163544485
  • STATUS PRODUK : READY STOCK - PRODUK DIJAMIN ORIGINAL


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :
  • ☎ SMS / Whatsapp : ke 016-3544485
  • ✉ PM / Inbox kami di : https://www.facebook.com/messages/jelitaayueshops
  • Layari facebook kami : https://www.facebook.com/jelitaayueshops



Thursday, October 30, 2014

INFUSED CITRUS ZINGER BOTOL


8 gelas air minum sehari adalah dosis rekomendasi untuk membuat tubuh sihat. Bayangkan jika ditambahkan citrus atau pati buah lemon yang akan membuat rasa yang berbeza


Infused water sangat bagus untuk mereka yang sedang berusaha 
menurunkan berat badan. ia merupakan satu alternatif bagi mengelakan pengambilan 
gula yang berlebihan di dalam minuman.

Material yang selamat untuk kesihatan. BPA/EA-free Tritan Plastic from Eastman.
Mudah dibersihkan dan dapat digunakan berulang-ulang. Excellent Citrus Infuser.




READY STOCK
3 KALER : OREN, HIJAU, PINK.







Citrus Zinger cara mudah untuk mendapatkan juice dan rasa dari buah lemon dengan memasukkannya langsung ke dalam botol minum. Lubang jari di bagian atas untuk memudahkan dibawa kemana sahaja, dan mulut botol yang besar berfungsi untuk memasukkan air minum dan ais batu jika diinginkan.








1.Green tea + mint + lime - Bagus untuk bakar lemak, penghadaman, sakit kepala & hilangkan bau mulut

2. Strawberry + kiwi - Elok untuk kardiovaskular, pelindungan usus, kitaran gula darah

3. Cucumber + lime + lemon - Sesuai bagi mengawal nasfu makan, penghidratan, elak perut kembung & maintain slim kurus

4. Lemon + lime + orange - Terbaik supply vitamin C, pedih ulu hati (minum pada suhu bilik & jangan sejukkan)



Sooo.. sila kentalkan semangat, kuatkan iman.. inshaAllah kalau konsisten buat infused water ni, satu hari nanti boleh maintain kesihatan tubuh badan. Allah dah jadikan setiap kejadiannya (buah-buahan) penuh dengan khasiat dan manfaat untuk manusia kan kann.. Soo all the best semua !!


PENGHANTARAN

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESA


BERMINAT??
  • HARGA  : RM30
  • ORDER: PM INBOX ATAU SMS/WHATSAPP : 0163544485
  • STATUS PRODUK : READY STOCK - PRODUK DIJAMIN ORIGINAL


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :
  • ☎ SMS / Whatsapp : ke 016-3544485
  • ✉ PM / Inbox kami di : https://www.facebook.com/messages/jelitaayueshops
  • Layari facebook kami : https://www.facebook.com/jelitaayueshops



Friday, October 24, 2014

PERLA CHOCOLATE MILK


KESAN BERGANDA DENGAN PENAMBAHAN L-CYSTEINE
Khas untuk anda yang tidak menggemari coffee! 
Anda boleh beralih kepada PERLA CHOCOLATE MILK! 
Keluaran terbaru daripada IRICH RESOURCES. 




Di upgrade dengan new flavour, dan ditambah dengan L-Cysteine! Apakah bahan yang dimaksudkan? Bahan ini dapat membantu untuk pembentukan gluthathione dan berfungsi sebagai agen pencegah pigmentasi dan menggalakkan pembentukan melanin kulit yang cerah serta membuat kulit anda mulus, segar dan berseri-seri! Wow! Terbaik bukan! Sedap, murah dan mampu milik!




KANDUNGAN PERLA CHOCOLATE MILK 
✔ Serbuk Mutiara
✔ L-Cysteine Hydrochloride
✔ Calcium
✔ Serbuk Chocolate
✔ Krimer Bukan tenusu
✔ Gula
✔ Ekstrak habbatus Sauda
✔ Ekstrak Tomato
✔ Vitamin C
✔ Collagen

FUNGSI L-CYSTEINE DALAM PERLA CHOCOLATE MILK 
✔ Untuk pencerahan kulit berganda
✔ Kulit semakin gebu
✔ Melambatkan proses penuaan
✔ Mampu melawan radikal bebas
✔ Meningkatkan sistem imum badan
✔ Mengekalkan kesihatan di tahap maksimum




FUNGSI PERLA CHOCOLATE MILK 
✔ Melembut dan menghaluskan tekstur kulit
✔ Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
✔ Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam 1-2 minggu
✔ Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✔ Mengurangkan kedutan dan garis halus
✔ Mengecilkan liang pori
✔ Meningkatkan sistem imunisasi badan
✔ Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
✔ Melawaskan sistem penghadaman


CARA PENGAMBILAN PERLA CHOCOLATE MILK 

1- 1 paket utk +/- 150ml air panas dan kacau
2- 1 kali 1 hari

** CADANGAN PAGI AMBIL PERLA COFFEE & MALAM AMBIL PERLA COKLAT
Isi Kandungan : 20 sachet 

TERPULANG PADA CITARASA ANDA SEBAGAI PEMINAT PERLA ♥♥♥



PENGHANTARAN

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESA

BERMINAT??
  • HARGA PASARAN : RM60
  • HARGA KAMI : RM50 
  • BEST PRICE : PM INBOX ATAU SMS/WHATSAPP : 0163544485
  • STATUS PRODUK : READY STOCK - PRODUK DIJAMIN ORIGINAL


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :
  • ☎ SMS / Whatsapp : ke 016-3544485
  • ✉ PM / Inbox kami di : https://www.facebook.com/messages/jelitaayueshops
  • Layari facebook kami : https://www.facebook.com/jelitaayueshops