Friday, March 6, 2015

GLUCOS CUT TEA



GLUCOS CUT TEA
Cegah Obisiti & Kurus Secara Sihat dengan Tea !



U Olls  atau ahli keluarga pengidap kencing manis / DIABETES?
Menu harian sentiasa LAZAT, jika tak jamah terasa rugi besar?
Pelbagai suppliment dicuba, tapi tiada hasil kerana tidak amalkan DETOX?
Jom cuci semula usus, darah, kolestrol, lemak degil dan toksin dalam badan anda!
Kita berdiet cara SIHAT, kurus dengan CEPAT,,
Hanya dengan amalan minum GLUCOS CUT TEA setiap hari..




Apa tu GC Tea ?

Glucos Cut Tea ni teh hijau ( Green Tea)

Apa beza Glucos Cut Tea dengan Green Tea lain?
Bezanya....ia mampu menyerap carbo dan gula yang tidak diperlukan oleh badan. Green Tea biasa tak de kelebihan camni :)

Apa rasa Glucos Cut Tea?
Rasa teh O biasa then manis2 buah skit2 je ( manis stevia sbb ada daun stevia). So jangan tambah madu or gula plak tau....

Siapa boleh minum Glucos Cut Tea ni?
Pesakit diabetis/ kencing manis
 Mereka yang ingin turunkan berat badan/ nak kurus
Mereka yang ingin kekal langsing
Mereka yang ingin elak dari kencing manis/ diabetis
Mereka yang ingin menjaga kesihatan
So....kesimpulannya....satu family boleh minum Glucos Cut Tea ni..








 Keistimewaan Glucos Cut (GC Tea) : 



  1. 100% semulajadi, bebas pewarna dan perisa tiruan
  2. Mendapat kelulusan KKM
  3. Membantu mengurangkan pengambilan gula secara berlebihan
  4. Mengurangi risiko mengidap diabetes dan jantung
  5. Mengawal tahap glukosa / gula di dalam darah
  6. Membantu mengawal berat badan
  7. Meningkatkan metabolisme tubuh badan
  8. Membantu membakar lemak dan kalori dengan pantas!
  9. Mengurangkan risiko kepada penyakit kronik




Kandungan Terbaik GC Tea : 

1. Teh Hijau
Kandungan bahan aktifnya membantu menghalang penukaran karbohidrat kepada gula. 
Sumber antioksidan terbaik yang meningkatkan metabolisme badan serta mengurangkan stress. 
Ia juga menstabilkan tekanan darah, menyihatkan jantung, membunuh sel-sel kanser serta mengurangkan paras kolesterol jahat selain membantu dalam penjagaan kesihatan kulit.


2. Gymeama Sylvestre
Menghalang pengaktifan molekul gula di dalam makanan seterusnya mengurangkan ketagihan gula. 
Ia juga menghalang penyerapan gula dan karbohidrat di dalam usus.


3. Daun Peppermint
Membantu menenangkan dan menghilangkan tekanan / stress, mengurangkan kolestrol serta membersihkan kolon. Bagus untuk pesakit gastrik.


4. Daun Mulberry
Membantu menghalang penguraian gula / sukrosa di dalam usus, seterusnya pnghalang penyerapan glukosa ke dalam darah dan menstabilkan tekanan darah. 
Turut kaya dengan mineral dan agen antioksidan yang mengurangkan risiko kanser.


5. Rooibos
Merangsang rembesan insulin oleh pankreas bagi menukarkan gula kepada tenaga secara semulajadi. Bebas kafein, kaya antioksidan dan antikanser serta membantu menurunkan tekanan darah dan kolestrol. 
Juga boleh merawat masalah kulit seperti jerawat, psoriasis, eczema serta menjadikan tidur malam lebih lena.


6. Daun Stevia
Bertindak sebagai pemanis semulajadi, yang sangat sesuai untuk pesakit diabetes dan mereka yang mementingkan kesihatan. 
Bebas kalori, membantu mengawal gula di dalam darah dan meningkatkan fungsi pankreas.






Cara Pengambilan yang Betol : 
Minum 1 cawan 3 kali sehari (pagi, tengahari, petang atau malam)
1 uncang boleh dibuat 3x rendaman
Jadikan minuman GC TEA sebagai pengganti kepada minuman harian anda!





100%ORIGINAL
FREE POSTAGE 
1 Box (60 Sac - 2 Bulan) : RM130 SEM RM135 SS

TAPI TAWARAN HEBAT UNTUK ANDA





PENGHANTARAN
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESA


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :
☎ SMS / Whatsapp : ke 016-3544485
✉ PM / Inbox kami di : https://www.facebook.com/messages/jelitaayueshops
Layari facebook kami : https://www.facebook.com/jelitaayueshops


Monday, January 26, 2015

MAGIC LIPSTIC


INGINKAN WARNA LIPSTICK KEKAL SEPANJANG HARI
100% new, Health, High Quality


























PENGHANTARAN


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESA

BERMINAT??
  • HARGA : RM30
  • BEST PRICE : PM INBOX ATAU SMS/WHATSAPP : 0163544485
  • STATUS PRODUK : READY STOCK - PRODUK DIJAMIN ORIGINAL



UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :
  • ☎ SMS / Whatsapp : ke 016-3544485
  • ✉ PM / Inbox kami di : https://www.facebook.com/messages/jelitaayueshops
  • Layari facebook kami : https://www.facebook.com/jelitaayueshops


Wednesday, November 12, 2014

SYMA BEAUTY SKINCARE MURAH


Syma Beauty Skincare (SBS) MURAH !!!!
RM66 (sm)
rm72 (ss)

Masalah kulit berjerawat dan kusam? 
Berminyak dan tak berseri?

Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal mahal untuk membeli alatan kosmetik?
jom jadi cantik dengan syma beauty. 

Lihatlah hasilnya, muka berbintik, akibat jerawat, jeragat dan sbgainya semua kami padam dan gantikan anda dengan kulit wajah putih glowing hanya dengan Syma Beauty Skincare



Ni lah Syma, Pengasas SYMA BEAUTY SKINCARE

Syma juga mengalami masalah kulit yg serius, jerawat dan parut serta kulit yg terlalu sensitif
Alhamdulillah, setelah 5 bulan syma mencuba sendiri produknya sebelum dipasarkan, hasilnya ........sungguh menakjubkan, ALHAMDULILLAH

pengasas kita ni consume symabeauty skincare selama 5bulan dan sekarang kulit die cantik ya amat tau .. 

sape2 yg mempunyai masalah jerawat , jeragat , kulit berminyak , tona tak sekata , parut jom tukar skincare uoll sekarang kpd symabeauty skincare



Apa yang ada dalam set skincare ni???
Syma Beauty Soap
Syma Day Cream 
Syma Night Cream


[ SYIMA BEAUTY SOAP]


Syma Beauty Soap dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit wajah secara semulajadi. 

Ia bertindak 
~ meneutralkan ph kulit
~ mengatasi masalah kulit berminyak
~ memberi  kesegaran kulit wajah
~ menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain
~ membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing). 
~ melembapkan kulit 
~ tidak akan menghakis permukaan kulit
~ kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburn.


[SYIMA DAY CREAM]


Syma Day Cream mengandungi 
~ minyak argan
~ serbuk mutiara
~ dan lain-lain 

Fungsi Day Cream
~ mampu menghilangkan kekusaman muka
~ mencerah dengan sekata
~ melicinkan permukaan kulit
~ bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
~ diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
~ bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata.

Cara penggunaan : 
Sapukan pada keseluruhan wajah dengan sekata. 
Hanya sedikit penggunaan mampu menyamarkan noda-noda pada kulit wajah. 
Gunakan krim ini selepas mencuci muka. 
Amalkan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.


[SYIMA NIGHT CREAM]


Syma Night Cream ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, pengelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. 

bahan-bahan natural syma night cream :
~ pati aloevera
~ pati mulberry
~ bahan-bahan mineral

fungsi syma night cream :
~ membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur
~ sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka
~ menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat
~ menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
~ memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas
~ kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan.


TENGOK TESTIMONI PENGGUNA















Last sekali kita tunjuk bukti SBS ni ada kelulusan KKM ye..
 

Seperti tertera pada gambar di atas, Syma Beauty Skincare telahpun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses pembuatan Syma Beauty Skincare dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.

Bagi sesiapa yang masih ragu-ragu boleh semak sendiri di :- http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

Then, pilih : Product Type ; Cosmetic Only

Lepas tu, pilih : Registration Holder/Notification Holder. Key in kan nama syarikat SYIMA GLOBAL ENTERPRISE

Result yang akan keluar adalah seperti :-

Syma Beauty Facial Cleanser : NOT140905186K
Syma Day Cream : NOT149095187K
Syma Night Cream : NOT140905188K


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU

SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESA


BERMINAT??
  • HARGA  : RM60
  • ORDER: PM INBOX ATAU SMS/WHATSAPP : 0163544485
  • STATUS PRODUK : READY STOCK - PRODUK DIJAMIN ORIGINAL


UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :
  • ☎ SMS / Whatsapp : ke 016-3544485
  • ✉ PM / Inbox kami di : https://www.facebook.com/messages/jelitaayueshops
  • Layari facebook kami : https://www.facebook.com/jelitaayueshops